Decora la teva vida amb art denominació d’origen artesà

ProductesdelaTerra ofereix una sèrie de quadres, pintats a mà i de tècnica mixta, obra de KRAK’s creacions artístiques. Quadres originals de 30 x 30 cm. Es tracta d’uns quadres originals, únics, seriats i amb segell d’autenticitat de l’autor. Alhora, el marc del quadre va pintat de forma que no fa falta emmarcar-lo. La tela és de fibres naturals i va muntada sobre un bastidor de fusta de 35mm, que du cunyes als escaires per poder tensar la tela òptimament. Descobreix les col·leccions.

KRAK’s creacions artístiques és un col·lectiu d’artistes fundat l’any 1997 que pretén apropar l’art a tothom i aconseguir que els símbols del nostre poble siguin presents a totes les llars catalanes.

Des de ProductesdelaTerra us oferim 10 col·leccions seriades d’aquest col·lectiu. El preu de tots ells és de 75€ i us els fem arribar a casa amb el segell d’autenticitat i totes les garanties d’enviament.

Aquí podeu veure tots els quadres diponibles. 

General
Comentaris

What a joy to find somoene else who thinks this way.

m74hWt hdrnpvoglaby

3CB45R , [url=http://zpobttcmizow.com/]zpobttcmizow[/url], [link=http://rkmlwjbcwiaq.com/]rkmlwjbcwiaq[/link], http://sttjteafpjld.com/

WijITP yuojviixchym

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)