Dissenys frescos que arriba l’estiu

El nostre equip de dissenyadors s’ha posat a treballar fort i està preparant nous models ara que arriba l’estiu i el jersei comença a fer nosa. De moment us llancem algunes propostes per lluir tipus. Aquests nous models passen a formar part de la col·lecció "Activista", la qual s’ampliarà en les properes setmanes. No obstant, també estem preparant nous models de la resta de les nostres col·leccions.

Els nous models que us oferim són els següents:

· "Independència Països Catalans": Aquest model no està per històries ni intencions dissimulades, va fer feina i deixa ben clar el missatge: "Independència Països Catalans" acompanyat d’una estelada encerclada.

Està disponible en tèxtil unisex de color negre, verd i vermell, i en samarreta de noia de maniguetes de color verd, negre i violeta. 

· "Independència i socialisme": Samarreta de cotó de qualitat amb l’estampat al pit "Independència i Socialisme" en color roig, on hi apareix un estels de cinc puntes embolcallat per uns llorers.

Està disponible en tèxtil unisex de color negre, groc i verd, i en samarreta de noia de tirants de color negre i groc.

· "Independitza’t": Samarreta entallada de cotó de qualitat amb l’impressió al pit d’una maleta preparada per a que t’independitzis d’una volta, tant a nivell personal com nacional. 

Està disponible en tèxtil unisex de color verd, grana i negre, i en samarreta de noia de maniguetes de color negre, verd i violeta.

General
Comentaris

At last! Someone who understands! Thanks for positng!

3K3lxy makrznzypwun

XZJNMk , [url=http://baraenzvicmv.com/]baraenzvicmv[/url], [link=http://knxutttfbgda.com/]knxutttfbgda[/link], http://qitytiqqrfxr.com/

clnj3D rzrxrxokekok

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)