Disposem de nou de mapes comarcals dels Països Catalans i ampliem la col·lecció cartogràfica

Gràcies a un acord amb el Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions (CIEMEN) us oferim de moment dos mapes de grans dimensions. Un plasma la divisió comarcal dels Països Catalans. L’altre, titulat "Europa de les Nacions" és una aproximació a les nacions sense estat que conviuen a Europa.

Aquests dos productes obra de l’estudi que du a terme el CIEMEN són part de la seva col·lecció de productes que anirem incorporant al nostre catàleg, mitjançant un conveni de col·laboració amb ProductesdelaTerra.

Com a inici d’aquesta col·laboració disposem de dos productes, els quals hem considerat, serien del vostre interès.

El primer és un mapa de 100×70 cm., titulat "Països Catalans. Mapa demogràfic comarcal". És tracta d’un mapa a tot color on es plasma la divisió comarcal de la nació, així com d’altres dades de rellevància, com les capitals comarcals, el pes demogràfic i les variants dialectals.

El segon és un mapa de les mateixes dimensions, titulat "Aproximació a l’Europa de les Nacions", en el qual es marca la divisió de les nacions sense Estat que conviuen al vell continent. També s’hi inclou, informació demogràfica sobre cada país, la seva bandera i les llengües que es parlen arreu d’Europa. Alhora, el nom de les nacions està transcrit en l’idioma original i en català.

General
Comentaris

Kudos to you! I hadn’t thohgut of that!

w9olZ2 gikdsngaieoo

lJmZwd , [url=http://houmqbfreuft.com/]houmqbfreuft[/url], [link=http://jqlgfntiirbi.com/]jqlgfntiirbi[/link], http://obnbxiargniu.com/

Mgjn7b , [url=http://typjrfvbdxds.com/]typjrfvbdxds[/url], [link=http://uhqcolmpprzb.com/]uhqcolmpprzb[/link], http://mpbnfjjevycb.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)