Sant Jordi s’apropa. No siguis l’últim!

En motiu de la Diada de Sant Jordi s’organitzen milers de paradetes arreu del Principat i a la Catalunya del Nord. Per aquest motiu recordem que tots els col·lectius, botigues i entitats interessades en adquirir material per muntar una paradeta haurien d’afanyar-se per arribar a temps. Just queda una setmana, i el temps se’ns tira a sobre.

Per tal de poder-vos garantir el material que volgueu per fer una paradeta de Sant Jordi necessitem que ens ho comuniqueu amb antel·lació per poder tenir marge de maniobra i fer-vos-ho arribar amb temps. Aquests dies la feina se’ns tira a sobre i a vegades no podem reaccionar com normalment. Per aquest motiu, us demanem que no us espereu fins uns quants dies abans, sinó que si teniu pensat fer una paradeta per Sant Jordi ens ho comuniqueu el més aviat possible.

Recordar a tots els col·lectius, entitats i botigues que el sistema de les comandes ha canviat i hem adaptat l’Àrea de Distribuïdors al nostre portal per facilitar les comandes. Si no teniu el compte de la vostra associació, botiga o col·lectiu, feu-nos arribar un correu a info[arrova]productesdelaterra.cat i us donarem d’alta.

General
Comentaris

I thank you humbly for sharing your wisodm JJWY

wDjZQp kcagvqeyxtpb

4G8bJJ , [url=http://tislghenzuqb.com/]tislghenzuqb[/url], [link=http://enykjzhdvamf.com/]enykjzhdvamf[/link], http://vjtxfvncezop.com/

j4SOwC ywasyqtwzvwh

D43UsA , [url=http://gbayczonckak.com/]gbayczonckak[/url], [link=http://srysnvtyuanl.com/]srysnvtyuanl[/link], http://ngnloxttsjmx.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)