Aquest estiu quan vagis a la platja, a la piscina, al riu, a la bassa… emporta’t l’estelada

Ara que comença a fer bon temps, des de ProductesdelaTerra us volem oferir nous productes per gaudir del bon temps que caracteritza la Mediterrània. El primer d’aquests, és una tovallola de bany de gran qualitat amb l’estelada tramada. Una gran tovallola que medeix 1,80 metres de llarg per 1 metre d’amplada, per quan aneu a capbussar-vos a la mar, al riu, a la bassa del mas…

 

Es tracta d’una peça d’alta qualitat feta 100 % amb cotó jacqard, amb un bon gruix, un gramatge de 400 grams. La tovallola porta tramada l’estelada roja i el logotip de ProductesdelaTerra en una cantonada.

Una bona oportunitat per donar a conèixer la lluita del nostre país a tots els "guiris" que saturen la nostra costa i les platges de "ses Illes". Però també ideal per qualsevol tipus de bany, ja sigui, a la dutxa de casa (aneu en compte alhora de consumir aigua, és un bé escàs), o sigui per anar a banyar-se a la bassa del mas, al riu que passa pel vostre municipi o al pantà que us quedi més a propo i estigui permés el bany.

El preu és de 20€ i també està disponible per a tots els distribuïdors: botigues, col·lectius, entitats… que hi estiguin interessades.

Ja ho sabeu! Aquest estiu omplim les platges d’estelades!

 

 

General
Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)