Ja tenim el pòdium guanyador del Primer Concurs de Fotografia de ProductesdelaTerra

Davant del gran nombre de fotografies que hem rebut i de la seva qualitat, així com gràcia, hem decidit d’enlloc de premiar una sola persona, crear un pòdium de guanyadors, amb les tres fotografies més enginyoses. El primer premi és pel Marc de Girona (el Gironès), el segon per la Laura de Sant Lluís (Menorca), i el tercer, pel Xavi de Sant Andreu de la Barca (el Baix Llobregat). Tots els participants rebran un petit obsequi amb la pròxima comanda.

 

Després de rebre un total de 33 fotografies, en dos mesos, i com ja us vam anunciar la setmana passada, hem finalitzat el període d’entrega de fotografies del concurs, i ja en tenim els guanyadors.

El pòdium del primer concurs de fotogràfic de ProductesdelaTerra és el següent:
 

Primera posició:
Marc de Girona per la fotografia "Navegant pel Vietkong", per la seva qualitat fotogràfica i exotisme.

1r Premi:

- Samarreta "ProductesdelaTerra"
- Samarreta "Amb tot el dret del món"
- Samarreta "Catalonia" (pels seus viatges)
- Avellanes garapinyades del Camp
- Mel de cap d’Ase 
- Estelada promocional mega-gran.

 
Segona posició
Laura de Sant Lluís per la fotografia "El millor per superar la ressaca", perquè realment reflexen l’esperit de colla i de festa major.

2n Premi:

- Samarreta "ProductesdelaTerra"
- Samarreta "Energia positiva"
- Nous garapinyades
- Estelada promocional mega-gran.

 

Tercera posició:
Xavi de Sant Andreu de la Barca per la fotografia "Dutxa ràpida, el millor remei", pel seu humor, perquè és un autoretrat i per la seva qualitat fotogràfica.

3r Premi
- Samarreta "No em toquis els bolets" 
- Sabó d’Antara artesanal (per assaborir les seves preuades dutxes).

[Les tres fotos les podeu veure al peu del text] 

Recordeu que totes les persones que heu participat en el concurs sereu obsequiades amb un petit detall quan realitzeu la propera comanda a ProductesdelaTerra. Comenteu-nos alhora de realitzar que participareu en el concurs, mitjançant els comentaris que permet realitzar l’assistent. 

Volem donar les gràcies, sincerament, a totes les persones que han participat en aquest primer concurs de ProductesdelaTerra. I animar-los a tots i totes, així com a tota la família de ProductesdelaTerra, a participar en els concursos que anirem organitzant. El següent concurs, el donarem a conéixer aquest proper dilluns. Per tant, estigueu atents/es al bloc de ProductesdelaTerra!

General
Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)