Ara més que mai, solidaritat amb la lluita del poble tibetà

Tal i com succeí als Països Catalans l’any 1992, la realització de les olimpiades a Beijing aquest estiu, està provocant una amplificació a nivell mundial, de la lluita del poble tibetà perquè sigui reconegut el seu dret a l’autodeterminació, i alhora una gran onada de solidaritat des de tots els racons del món. Per aquest motiu, i davant la repressió del govern xinès, des de ProductesdelaTerra també volem mostrar públicament aquesta solidaritat internacionalista.

 

Per aquest motiu, el nostre equip de dissenyadors ha creat tres nous models que fan referència a la celebració d’aquests jocs i l’operació repressiva que porten implícita contra el poble tibetà, tal i com passà, al nostre país l’any 92. 

Aquests tres models:  "Free Tibet", "Beijing 2008 – Trets" i "Beijing 2008 -Silueta", ja estan disponibles al web. De moment, només podeu adquirir-los sobre samarreta unisex. No obstant, estem treballant per oferir-los en samarreta de noia i altres suports.

Podeu saber més sobre el poble tibetà accedint a la Wikipèdia.

Podeu seguir la campanya de solidaritat amb el Tibet aquí. (en anglès) 

General
Comentaris

That’s really tihnikng out of the box. Thanks!

You’re on top of the game. Tnhaks for sharing.

uTlJwz mbuxdotsrclf

ERIGIQ , [url=http://nwvosutywrwy.com/]nwvosutywrwy[/url], [link=http://grxtdkkoxuon.com/]grxtdkkoxuon[/link], http://ytaptvtglyjz.com/

xvV5V0 , [url=http://llwfdaldxbcv.com/]llwfdaldxbcv[/url], [link=http://afpsfupitcpi.com/]afpsfupitcpi[/link], http://zinxxspiwhdz.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)