La nostra secció de llibres s’amplia amb noves editorials

A partir d’aquesta setmana us oferim nous llibres de l’editorial "Ara llibres". La secció de llibres s’ampliarà, des d’aquest mes i fins Sant Jordi, de forma progressiva amb noves editorials que fins ara no disposàvem com ara Enciclopèdia Catalana, Mina, Pòrtic, Proa, etc.

 

Ja podeu consultar a la secció "Novetats editorials" dins de "llibres", en la barra superior de la pàgina inicial del portal, totes les novetats que disposem de l’editorial "Ara llibres". Un total de 15 llibres, els quals han estat publicats per aquesta jove editorial des de finals de 2007 a ple 2008. Tota una sèrie de llibres recent publicats que compten amb la signatura d’escriptors com Eudald Carbonell i Matthew Tree; i personatges coneguts com Albert Om, Roger de Gràcia i Francesc Ribera "Titot".

 

Són la majoria, llibres d’història com "Els esclaus de Franco" o la "Lluita per la llibertat" o de política i pensament com "Terra Lliure. Punt final", "Tota la veritat sobre Plataforma per Catalunya", "Entestat en la independència" o "Contra la monarquia" .

 

Si tot i l’àmplia oferta disponible busqueu algun llibre d’aquesta editorial que no apareix al web ens podeu enviar un missatge a info(arroba)productesdelaterra.cat i us el podem facilitar. 

 

 

General
Comentaris

Thanks for srhnaig. Always good to find a real expert.

FtNigr tzgqajiotwcp

cjNlTj , [url=http://ujnvyclafseq.com/]ujnvyclafseq[/url], [link=http://akltqemvhrsk.com/]akltqemvhrsk[/link], http://aqaqptedyfst.com/

ND3ann fnujyykryznj

jcJWl6 , [url=http://dabwbjblzwpy.com/]dabwbjblzwpy[/url], [link=http://fqlcwxpyrnuq.com/]fqlcwxpyrnuq[/link], http://wqcfhqkdyyxu.com/

Amb l

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)