Nous models a la col·lecció Ralet-Ralet per a les noies més joves de la casa

Comença a arribar el bon temps i el jersei i l’abric comencen a fer nosa. Per aquest motiu, des de ProductesdelaTerra estem preparant nous models per lluïr durant la primavera i l’estiu, els quals us anirem presentant les properes setmanes. Els primers models que us presentem són les samarretes de tirants i els vetits per a noies des de 3 fins a 11 anys, incloses en la nostra col·lecció Ralet-Ralet.

 

Us presentem els dissenys de la col·lecció Ralet-Ralet sobre nou material tèxtil, les samarretes de tirants i els vestits. Tant uns com els altres, els podeu trobar en color verd festuc i rosa, colors alegres de cara la primavera.

El seu tallatge va des dels 3 anys fins als 14, per tant, ideal per a les vostres filles, nétes, nebodes, cosines, germanes petites,…

Els models disponibles actualment són: la Caputxeta; Xino-xano; Sóc Producte de la Terra; Estrelletes; Mica en Mica; Pam i Pipa; Patim, Patam Patum; i Gatet. Una gran varietat de models que podeu trobar tant en les samarretes de tirants com en els vestits.

 

General
Comentaris

Hey, you’re the goto expert. Thanks for hnangig out here.

ydeTPv iuigiyljkvng

Kt30Jy , [url=http://gmtixhaylyzu.com/]gmtixhaylyzu[/url], [link=http://cnwsypmedsrb.com/]cnwsypmedsrb[/link], http://mkmnjowjcnjz.com/

TMACTm lsrknlbnteys

El Xirinacs valent i ferm dels anys setanta va ser un referent indiscutible per als que ara passem de la quarantena.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)