ProductesdelaTerra a botigues, casals, ateneus, bars…

El projecte de ProductesdelaTerra va molt més enllà de la xarxa. A part de la venda via internet, també podeu trobar els nostres productes en paradetes a concerts i festivals, botigues, casals, locals d’entitats… Amb l’objectiu de seguir creixent en aquest àmbit i oferir un millor servei i qualitat dels nostres productes, hem llençat una nova campanya que consisteix en l’oferta d’expositors i una nova presentació dels nostres productes.

 

L’aposta de ProductesdelaTerra, passa per crear relacions recíproques amb entitats, col·lectius i botigues, per tal de col·laborar amb la gestió d’aquests projectes i alhora teixir una xarxa d’establiments arreu de la nació on es puguin trobar els nostres productes. Òbviament el nostre catàleg és molt ampli i no es pot trobar tot en els locals, però sí que pretenem apropar-nos a la gent.

Per tal de facilitar la instal·lació de punts de venda de material de Productes de la Terra, disposem d’expostiors metàl·lics de diferents dimensions, segons l’espai que es disposi, per difondre el material amb una bona presentació: embossat individual amb tancament adhesiu, cartela identificativa de ProductesdelaTerra, etiquetatge propi del material tèxtil…  

En el document adjunt (a l’apartat "documents relacionats" sota les fotografies) trobareu en que consisteix -amb tots els detalls- aquesta nova campanya de Productes de la Terra. Totes les persones que participeu en algun col·lectiu, sigueu d’algun casal o ateneu, tingueu una botiga… podem col·laborar conjuntament per tirar endavant els vostres/nostres projectes. Us hi apunteu?

General
Comentaris

Haha. I woke up down today. You’ve ceheerd me up!

8vULg2 ghprwubqymha

L8UaIA , [url=http://joxalsjdmqny.com/]joxalsjdmqny[/url], [link=http://lbfkyqosiips.com/]lbfkyqosiips[/link], http://engwdpmwjuym.com/

bp9TAs cwcobhztzbwf

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)