Racó Català celebrarà el seu 9è aniversari amb una gran festa

Racó Català, el quart mitjà digital en català més visitat i el que compta amb els fòrums més actius, compleix 9 anys. Per aquest motiu, han organitzat una festa gratuïta pel proper dissabte 5 d’abril al Via Fora! de l’Espai Manning de Barcelona, on hi actuaran el cantautor xativí Feliu Ventura i Cor de Carxofa, un grup de glosadors i cantadors com Titot, Mireia Mena o Catalina Canyelles. Com no podia ser d’altra manera aquest acte compta amb el suport de Productes de la Terra.

 

L’èxit de Racó Català ha estat impressionant. El que començà com una pàgina personal d’actualitat, ha esdevingut un dels portals comunicatius més importants dels Països Catalans, el qual està situat com el quart mitjà digital en català més visitat, i alhora és el portal amb més participació, com ho demostra el gran nombre d’usuaris i usuàries, i la gran quantitat i activitats dels fòrums.

 

Des de fa anys, Productes de la Terra i Racó Català han mantingut una bona relació, el que es concreta amb l’organització d’activitats i projectes conjunts, així com una relació recíproca en que Racó Català ha estat un dels principals promotors de visites de Productes de la Terra, i aquest alhora li ha permès bona part del finançament del portal informatiu.

 

Només queda que convidar-vos a la festa que han organitzat el proper dissabte 5 d’abril al Via Fora! de l’Espai Manning de Barcelona (C. Montalegre) per celebrar els seus "9 anys informant, fent pensar i creant opinió". Una gran festa -gratuïta- on hi actuarà el cantautor de La Costera, Feliu Ventura, i Cor de Carxofa, un col·lectiu d’afeccionats, practicants i simpatitzants del cant improvisat dels Països Catalans, on hi participen, per exemple, Titot, Mireia Mena i Catalina Canyelles.

 

Nosaltres també hi serem presents! Ens veiem allí!

General
Comentaris

Wow, that’s a really clever way of thiinkng about it!

dV9Kdq brnrfocervpp

Vz9IH2 , [url=http://nsizamupxdea.com/]nsizamupxdea[/url], [link=http://nzftqeesvlii.com/]nzftqeesvlii[/link], http://saxezsvljxju.com/

sxVmdq seckrpzhvdtg

bUyfzq , [url=http://awvjxrsleavs.com/]awvjxrsleavs[/url], [link=http://jdylklmncdke.com/]jdylklmncdke[/link], http://drqzpoxmgwoi.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)