Descobreix les nostres col·leccions

Com molts sabeu, a Productes de la Terra, distribuïm material que editen entitats que col·laboren amb el nostre projecte, però tenim un equip de dissenyadors que constantment van creant nous models de tot tipus de material (banderes, buffs, samarretes, jaquetes…) que podeu trobar exclusivament al nostre portal. Amb el nou portal aquests models els podeu trobar classificats en les nostres col·leccions.

D’aquesta forma volem facilitar-vos la recerca dels productes que més us puguin interessar segons els vostres gustos. Segons si busqueu quelcom per regalar a un nadó o voleu comprar per al o la vostra filla; si busqueu quelcom per fer d’ambaixador del nostre país en els vostres viatges a l’extranger; si busqueu roba per fer esport…

Les nostres col·leccions, les quals podeu consultar a la columna esquerra de la pàgina índex del portal són les següents:

 

activista_2.gifÉs la nostra col·lecció més reivindicativa, on podràs trobar tota mena de material sobre les diferents lluites socials i dels pobles oprimits. La nostra col·lecció més genuïna i que podreu lluïr a les manifestacions, als concerts,… però també a l’institut o al barri. Perquè productesdelaterra.cat és compromís amb les lluites de la nostra gent i amb la nostra terra. 

 

cultura_2.gifÉs una aposta perquè la nostra llengua sigui normalitzada en l’ús de roba de carrer. Perquè portar samarretes amb frases en català també és moda. La nostra moda de carrer.

 

 

poca2.gifÉs la nostra col·lecció més atrevida i amb més gràcia. Perquè en un món gris, l’humor sempre té un lloc preferencial. I perquè al nostre país tenim també un humor diferent, alguns diuen que més intel·ligent i d’altres més esbojarrat. Ells posen el seny, nosaltres la rauxa. 

 

ralet_2.gifEls més petits de la casa podran disfrutar d’una col·lecció pensada exclusivament per a ells. Una col·lecció original que recupera la nostra tradició i amb tocs d’humor la revaloritza. Una col·lecció per als qui acaben de néixer, però també pels més grans de l’escola.  

 

 

grapa_2.gifAmb la roba "Grapa" ho tindreu tot per poder-vos posar en forma al gimnàs, amb bicicleta, amb el vostre equip… Perquè cada cop és més important cuidar el nostre cos i perquè l’esport és una bona excusa per conèixer gent i compartir experiències. I perquè algun dia potser podreu representar el nostre país als mundials o a les olimpiades.

General
Comentaris

THX that’s a great awsner!

I6akJH xkmjfsddstjg

8RifR8 , [url=http://garinksnwknz.com/]garinksnwknz[/url], [link=http://glyhptrxbjag.com/]glyhptrxbjag[/link], http://vmmketsymajj.com/

b5377P ytikisaikgkh

kUTIqF , [url=http://yviowvrcmlta.com/]yviowvrcmlta[/url], [link=http://lwzlrxpfjlrt.com/]lwzlrxpfjlrt[/link], http://irbbnroujlhl.com/

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)