Nova col·lecció de banderes, paravents i pitets de Productes de la Terra

Amb la posada en marxa del nou web de Productes de la Terra, hem editat tres noves col·leccions amb els nostres propis dissenys. Es tracta d’una col·lecció de 3 pitets per als i les més petites, una col·lecció de 5 banderes i una de 6 paravents de coll originals. D’aquesta forma ampliem la nostra oferta de productes amb una nova dosi de creativitat.

Pel que fa als paravents, es tracta d’un teixit elàstic fi que s’adapta a la cara i deixa respirar. A més, aquest pot servir per tarpar-se les orelles o fer de barret. Comptem amb 6 models diferents que s’ampliaran properament.

Per als i les més petites, disposem de tres nous pitets dins la nostra col·lecció de roba infantil "Ralet, ralet". Els pitets tenen un sistema de tancament mitjançant velcro i contenen dissenys divertits per ajudar a que s’ho mengin tot.

I a la secció activista, a part dels paravents de coll, també estrenem banderes. En concret hi ha 5 models diferents, els quals també s’estan ampliant amb nous models. Són banderes impreses només per una cara ideals per penjar a la paret de l’habitació o del local, o per portar als concerts i les manifestacions.

Tots aquests models els podeu veure a continuació.

 

 

 

General
Comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)